administratie.ro

eurourbanism.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

Marti, 25 August 2015

Cea de-a treia ediție SmartWeb Conference are loc pe 21 și 22 septembrie

smartweb2015.jpgAnul acesta, SmartWeb Conference revine pe 21-22 Septembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cu doua zile pline de informatii, noi idei si sfaturi practice despre CSS, Responsive Web Design, HTML5 & CSS3 si Java Script.

Joi, 05 Iunie 2014

Portalul Hipo.ro oferă 100 de invitaţii gratuite la conferinţa Dev Talks

dev-talks.jpgPortalul Hipo.ro oferă 100 de invitaţii gratuite la DevTalks, conferinţa profesioniştilor şi a celor pasionaţi de domeniul IT, programată pe 11 iunie la Radisson Blu.
Scopul Dev Talks este de a aduce faţă în faţă 350 de developeri & profesionişti IT şi, în acelaşi timp, de a prezenta ultimele tendinţe din zonele web, online, cloud computing şi big data.

Marti, 03 Iunie 2014

Conferinţa „Mediafax Talks about the Value of Broadband” are loc pe 10 iunie

broadband_3.jpgconferinţa „Mediafax Talks about the Value of Broadband”, eveniment organizat de Agenţia de presă Mediafax, are loc pe 10 iunie, începând cu ora 13.30, la hotelul Radisson Blu din Bucureşti.
Temele de discuţie ale conferinţei la care participă şi preşedintele Asociaţiei Europene de Comunicaţii prin Cablu, Manuel Kohnstamm, vor viza măsurile pe care statul le poate lua pentru a îmbunătăţi infrastructura de telecomunicaţii şi pentru a facilita accesul la broadband pentru toată populaţia României, informaţiile necesare preşedinţilor Consiliilor Judeţene şi primarilor astfel încât să le ofere cetăţenilor posibilitatea să folosească într-un procent cât mai mare broadbandul, stimularea adopţiei de broadband în România, ce au făcut companiile de telecom şi ce trebuie să facă statul pentru a mări procentul de utilizare a broadbandului, dar şi investiţiile deja făcute de companiile care furnizează broadband şi cele pe care le au în vedere pentru perioada următoare.

Renault Megane

Miercuri, 28 Mai 2014

Specialişti în comunicaţii, reuniţi pentru dezvoltarea unei infrastructuri de cercetare la nivel european

DSC09389.JPGFirme specializate în domeniul tehnologiei comunicaţiilor se reunesc timp de două zile la Bucureşti în cadrul Comitetului de management al acţiunii COST Versatile Integrated and Signal - aware Technologies for Atenas, organizată de Academia Tehnică Militară, pentru a prezenta şi dezbate aspecte privind reţeaua de cercetare existentă la nivel european.

Marti, 27 Mai 2014

I T.A.K.E. Unconference, un eveniment pentru elita industriei software

logo-itake.pngAjunsă la a doua ediție, I T.A.K.E. Unconference are loc în perioada 29-30 mai, la Bucureşti, la Phoenicia Grand Hotel, şi reunește elita IT preocupată de a livra produse software de calitate superioară.
Participanții la eveniment vor beneficia de un program intens care conţine prezentări și sesiuni de lucru susținute de practicieni cu multă experiență în domeniu şi sesiuni pentru discuții libere cu profesioniști software care au aceleași pasiuni și interese.
Câștigătorii concursului de programare defășurat în cele 2 zile ale evenimentului vor fi recompensați cu premii atractive.

Joi, 22 Mai 2014

Conferinţa Dev Talks are loc pe 11 iunie

dev-talks.jpgDev Talks, un eveniment de dezvoltare personală și profesională pentru cei care sunt interesați de evoluția tehnologică din zonele web, online, cloud computing și big data, va avea loc pe 11 iunie la Radisson Blu şi va reuni 350 de dezvoltatori şi profesionişti IT, peste 20 de speakeri locali şi internaţionali, 7 ore de conţinut tehnic şi discuţii de tip panel susţinute de experţi în domeniul lor de activitate.
În cadrul Dev Talks vor fi dezbătute ultimele noutăți, tendințe și provocări din domeniul tehnologiei.

focality

Joi, 08 Mai 2014

Concursul internaţional de calculatoare Hard&Soft, la a XXI-a ediţie

hard-soft_suceava.JPGFacultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor din cadrul Universităţii "Ştefan cel Mare" din Suceava (USV) organizează, în perioada 12 - 17 mai, cea de a XXI-a ediţie a Concursului Internaţional Studenţesc de Calculatoare "HARD & SOFT", a declarat presei, miercuri, iniţiatorul şi coordonatorul manifestării ştiinţifice prof. univ. dr. ing. Adrian Graur.
Competiţia se adresează studenţilor seniori din domeniile calculatoarelor, electronicii şi automaticii, propunându-şi să testeze competenţele tehnice hardware şi software şi de relaţionare socială ale viitorilor ingineri.

Miercuri, 07 Mai 2014

Conferința Afaceri.ro Iaşi 2014 are loc pe 15 mai

afaceri-ro.jpgSeria Conferinţelor Afaceri.ro continuă la Iaşi pe 15 mai, un eveniment despre industria IT din regiunea Nord Est, despre noile tehnologii, despre exportul de servicii și produse digitale, despre surse de finanțare, despre oameni și companii, despre modele de management.
Conferința este organizată de Arhipelago Interactive, APEC respectiv Camera de Comerț și Industrie Iași şi va avea loc la Sala Verdi - Palas Congress Hall.

Miercuri, 07 Mai 2014

Peste 500 de liceeni din toată lumea se vor întrece la Concursul Internaţional de Proiecte Informatice Infomatrix

infomatrix.jpg555 de liceeni şi studenţi, organizaţi în echipe din 43 de ţări sunt aşteptaţi să concureze vineri şi sâmbătă, în campusul Internaţional School of Bucharest, în finala mondială a Concursului Internaţional de Proiecte IT, Infomatrix, organizat de Lumina Instituţii de Învăţământ în colaborare cu Ministerul Educaţiei Naţionale.
Astfel, cea de-a XII-a ediţie a finalei mondiale Infomatrix se va termina printr-o ultimă evaluare a 255 de proiecte finaliste (12 româneşti şi 243 internaţionale) de un juriu de specialitate şi prin prezentarea acestora publicului larg, în cadrul unei expoziţii care va avea loc sâmbătă şi duminică.


Luni, 05 Mai 2014

Topconf București 2014 are loc în iunie

topconf_1.pngConferința Internațională de Software, Topconf București 2014, are loc pe 11 şi 12 iunie şi reprezintă o oportunitate pentru participanţi de împărtășire a celor mai noi informații și tendințe dedicate programării, trendurilor actuale sau aspectelor importante ce fac parte din tehnologiile software.
Topconf București se adresează arhitecților software, oamenilor de decizie din companiile sau departamentele de IT și consultanților veniți din toată Europa, dar și din restul lumii, pentru a genera conexiuni. Varietatea temelor incluse în programul Topconf București 2014 include nu doar informații despre tehnologie, ci și despre securitatea pe terminalele mobile, management de proiect Agile sau management și dezvoltare de produs.Pagina 1 / 12  >>>


 
Analiza
De la digitalizarea socială la modelele disruptive de business
crahmaliuc_radu.bmp
Conceptul Internet of Everything (IoE) poate fi privit ca un al patrulea val în evoluția Internetului, de la prima undă a stabilirii unor conectivități, la valul care a cuprins economia în rețea, urmat de larga adopție a experiențelor Web. Următoarea decadă va fi dominată clar de fenomenul Internet of Everything care conectează oameni, informații și procese cu tot ansamblul de implicații sociale și de business. Aceasta va induce oarece mutații în schema clasică de competențe IT de la nivelul unei organizații, care va avea nevoie de un CDO (Chief Data/ Digitization Officer) care să aplice analiticele necesare pentru a transforma datele într-un flux dinamic de inteligență care se va integra cu alte fluxuri și procese într-o lume tot mai guvernată de informații. >> Citeste
Compania Saptamanii
Xerox aniversează 18 ani de prezență pe piața din România
xerox_5.jpg
Xerox, lider global pe piața serviciilor de management al documentelor şi de gestionare a proceselor de business, aniversează 18 ani de când oferă soluții complete pentru optimizarea fluxului de lucru cu documentele companiilor de toate dimensiunile și clienților individuali din România.
“Noi, la Xerox, am anticipat în permanenţă evoluţia pieţei şi nevoile clienţilor noştri, prin urmare suntem prima companie din ţară care, la sfârşitul anilor ‘90, am venit cu servicii privind managementul documentelor și al proceselor de business”, a spus Gabriel Pantelimon, General Manager, Xerox România. >> Citeste

Interviu
Aurel Băloi, Director General, Intergraph Computer Services: ”Lumea Geospațială 13”
Baloi_Aurel.jpg
Aurel Băloi, Director General, Intergraph Computer Services, a avut amabilitatea să ne vorbească despre cea de a 13-a ediție a evenimentului “Lumea Geospațială” și despre stadiul pieței românești și provocările momentului în domeniul sistemelor informatice geospațiale (GIS). >> Citeste
Eveniment
Cea de-a treia ediție SmartWeb Conference are loc pe 21 și 22 septembrie
smartweb2015.jpg
Anul acesta, SmartWeb Conference revine pe 21-22 Septembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cu doua zile pline de informatii, noi idei si sfaturi practice despre CSS, Responsive Web Design, HTML5 & CSS3 si Java Script. >> Citeste

Vizitatori
counter

Powered by  Bitdefender