administratie.ro

eurourbanism.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

Marti, 25 August 2015

Xerox aniversează 18 ani de prezență pe piața din România

xerox_5.jpgXerox, lider global pe piața serviciilor de management al documentelor şi de gestionare a proceselor de business, aniversează 18 ani de când oferă soluții complete pentru optimizarea fluxului de lucru cu documentele companiilor de toate dimensiunile și clienților individuali din România.
“Noi, la Xerox, am anticipat în permanenţă evoluţia pieţei şi nevoile clienţilor noştri, prin urmare suntem prima companie din ţară care, la sfârşitul anilor ‘90, am venit cu servicii privind managementul documentelor și al proceselor de business”, a spus Gabriel Pantelimon, General Manager, Xerox România.

Marti, 25 August 2015

Oracle ajută organizațiile să dezvolte experiențele consumatorilor prin lansarea noilor Oracle Service Cloud și Oracle Social Cloud

oracle_logo.jpgOracle a inaugurat o nouă funcționalitate prin intermediul Oracle Service Cloud și Oracle Social Cloud, care ajută orgranizațiile să livreze o mai bună experiență a consumatorului și să fie mai informați atunci când iau decizii de business. Noile capacități sociale ale serviciilor pentru consumatori permit brand-urilor să crească angajamentul și viziunile de business printr-o nouă soluție a comunităților autonome, un serviciu social îmbunătățit și extinderea atenției sociale și capacităților analitice către surse de date private.

Vineri, 21 August 2015

Alexandru Munteanu a fost numit International Business Development Director al Allview

munteanu_alexandru.jpgAllview, brandul autohton de smartphone-uri și tablete, anunță numirea lui Alexandru Munteanu la conducerea Diviziei External Markets Allview. Compania Visual Fan, sub care activează brandul Allview, este în acest moment prezentă pe piețele IT&C din 14 țări și are în plan consolidarea poziției, alături de identificarea unor noi oportunități de dezvoltare, atât pe piețele externe în care activează în prezent, cât și în regiuni noi.

Renault Megane

Joi, 20 August 2015

eMAG țintește extinderea gamei la un milion de produse, până la finalul anului

emag1.jpgMagazinul online eMAG doreşte dezvoltarea platformei Marketplace și țintește extinderea gamei la un milion de produse până la finalul acestui an.

Miercuri, 19 August 2015

Telekom Romania lansează LocalHub.ro, o platformă pentru afacerile mici și mijlocii

LocalHub.jpgTelekom Romania anunţă lansarea LocalHub.ro, noua platformă online de tip One Stop Shop, care pune la dispoziția utilizatorilor un instrument practic și eficient prin care aceștia pot găsi informații relevante și actualizate despre firme și activitatea acestora. În cadrul platformei sunt prezentate, încă de la lansare, peste 400.000 de firme din toată ţara și din toate domeniile de activitate.

Marti, 18 August 2015

Cristian Cojocaru este noul Head of Telecom Division, Samsung Electronics România

Cojocaru_Cristian.jpgSamsung Electronics România, lider pe piața locală de telefoane mobile și tablete, anunță numirea lui Cristian Cojocaru în funcția de Head of Telecom Division.
“Sunt bucuros să mă alătur echipei Samsung și îmi voi folosi întreaga experiență acumulată pentru a crește businessul companiei pe plan local. Sunt convins că împreună vom avea rezultate cel puțin la fel de impresionante precum cele de până acum”, a declarat Cristian Cojocaru.

focality

Joi, 13 August 2015

UniCredit va creşte cu 20% numărul angajaţilor centrului IT din România

UniCredit va creşte cu 20% numărul angajaţilor centrului IT din România, înfiinţat în 2005 şi care totalizează în prezent aproximativ 1.400 salariaţi, şi vrea să se implice în finanţarea antreprenoriatului în industria comunicaţiilor şi IT, precum şi în dezvoltarea învăţământului superior în IT.

Joi, 13 August 2015

SoftOne România își dezvoltă rețeaua de parteneri în Iași și zona Moldovei

SoftOne România, unul dintre cei mai dinamici furnizori de servicii ERP și Cloud, are ca obiectiv dezvoltarea rețelei de parteneri în Iași și zona Moldovei, până la finalul anului. Recent, SoftOne a organizat recent un eveniment în Iași, axat pe informarea companiilor cu privire la multipele beneficii ale soluțiilor Cloud ERP, precum și pe modelul său unic de business de a lucra cu rețeaua de parteneri.

Marti, 29 Iulie 2014

FBI al IT-ului romanesc: centru de date in bunker, masti de protectie si manuscrise vechi, la Star Storage

5.000 de metri patrati de birouri, centre de date si masinarii complexe de printat/asamblat plicuri, un sistem de securitate imediat sub cel al FBI, toate intr-o ALTFEL de companie. Star Storage ofera solutii pentru protectie si management al informatiilor, operatiunile fiind asigurate de circa 450 de angajati.


Joi, 05 Iunie 2014

SIVECO contribuie la dezvoltarea unei platforme IT care va permite interconectarea informaţiilor din mediul online şi offline

siveco_2.jpgConsorţiul format din companiile de IT SIVECO Romania şi ALTFACTOR au implementat în perioada octombrie 2012 - octombrie 2014 proiectul de cercetare și dezvoltare “Romanian Twinning virtual World (on-line) Information with Real world (off-line) data sources” (RO-TWIRL), care urmărește să amplifice experiențele umane în cadrul acțiunilor de căutare a informațiilor, de cercetare, în interacțiunea cu alți utilizatori și în utilizarea resurselor în viața de zi cu zi prin crearea unei platforme IT.Pagina 1 / 41  >>>


 
Analiza
De la digitalizarea socială la modelele disruptive de business
crahmaliuc_radu.bmp
Conceptul Internet of Everything (IoE) poate fi privit ca un al patrulea val în evoluția Internetului, de la prima undă a stabilirii unor conectivități, la valul care a cuprins economia în rețea, urmat de larga adopție a experiențelor Web. Următoarea decadă va fi dominată clar de fenomenul Internet of Everything care conectează oameni, informații și procese cu tot ansamblul de implicații sociale și de business. Aceasta va induce oarece mutații în schema clasică de competențe IT de la nivelul unei organizații, care va avea nevoie de un CDO (Chief Data/ Digitization Officer) care să aplice analiticele necesare pentru a transforma datele într-un flux dinamic de inteligență care se va integra cu alte fluxuri și procese într-o lume tot mai guvernată de informații. >> Citeste
Compania Saptamanii
Xerox aniversează 18 ani de prezență pe piața din România
xerox_5.jpg
Xerox, lider global pe piața serviciilor de management al documentelor şi de gestionare a proceselor de business, aniversează 18 ani de când oferă soluții complete pentru optimizarea fluxului de lucru cu documentele companiilor de toate dimensiunile și clienților individuali din România.
“Noi, la Xerox, am anticipat în permanenţă evoluţia pieţei şi nevoile clienţilor noştri, prin urmare suntem prima companie din ţară care, la sfârşitul anilor ‘90, am venit cu servicii privind managementul documentelor și al proceselor de business”, a spus Gabriel Pantelimon, General Manager, Xerox România. >> Citeste

Interviu
Aurel Băloi, Director General, Intergraph Computer Services: ”Lumea Geospațială 13”
Baloi_Aurel.jpg
Aurel Băloi, Director General, Intergraph Computer Services, a avut amabilitatea să ne vorbească despre cea de a 13-a ediție a evenimentului “Lumea Geospațială” și despre stadiul pieței românești și provocările momentului în domeniul sistemelor informatice geospațiale (GIS). >> Citeste
Eveniment
Cea de-a treia ediție SmartWeb Conference are loc pe 21 și 22 septembrie
smartweb2015.jpg
Anul acesta, SmartWeb Conference revine pe 21-22 Septembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cu doua zile pline de informatii, noi idei si sfaturi practice despre CSS, Responsive Web Design, HTML5 & CSS3 si Java Script. >> Citeste

Vizitatori
counter

Powered by  Bitdefender