administratie.ro

eurourbanism.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

Miercuri, 23 Aprilie 2014

Microsoft este cea mai profitabilă companie de software din lume

microsoft_5.JPGConform raportului Gartner, Microsoft rămâne cea mai profitabilă companie de software din lume, înregistrând în 2013 venituri de 65,7 miliarde de dolari, scrie ITC media.
Veniturile totale înregistrate de companiile de software la nivel mondial s-au ridicat în 2013 la peste 400 de miliarde de dolari, în creştere cu 4,8% faţă de 2012.

Marti, 08 Aprilie 2014

Viva Q8 primeşte Android 4.4 Kit Kat

viva_Q8.jpgCompania braşoveană Allview a anunţat că tabletele Viva Q8 vor trece, începând cu 8 aprilie, la sistemul de operare Android 4.4 Kit Kat.
Dacă dispozitivele de pe piaţă vor avea deja preinstalată noua versiune de soft, clienţii care posedă deja o astfel de tabletă pot face actualizarea de soft urmând paşii de pe pagina companiei.

Luni, 07 Aprilie 2014

Utilizatorii de Windows XP din întreaga lume, fără protecție în fața hackerilor începând de marți

xp1.jpgUtilizatorii fostului sistem de operare Windows XP al Microsoft vor fi nevoiți începând de marți să se apere singuri împotriva atacurilor cibernetice, relatează AFP.
La 8 aprilie, gigantul american de software va suspenda suportul tehnic și update-urile de securitate pentru calculatoarele care funcționează în continuare cu XP, pentru a se consacra versiunilor mai recente de Windows.

Renault Megane

Vineri, 28 Martie 2014

5 motive să renunţi la Windows XP

Windows-XP.jpgWindows XP are în continuare o mulţime de fani, la 13 ani de la apariţia lui, o vârstă venerabilă pentru un sistem de operare.
Fanii Windows XP vorbesc cu drag despre acest sistem de operare, pe care îl consideră pe bună dreptate unul dintre cele mai deştepte produse lansate în istoria Microsoft. Windows XP e cu noi de 13 ani şi ne simţim ataşaţi de el, o atitudine pe care nu o avem poate pentru alte gadgeturi sau softuri.

Miercuri, 19 Martie 2014

Microsoft va prezenta o versiune Office pentru iPad

microsoft_5.JPGDirectorul general al Microsoft, Satya Nadella, va lansa pe 27 martie o versiune Office pentru iPad şi va oferi gratuit unele funcţii ale serviciului, ocazie cu care va vorbi despre angajamentul grupului de a avea servicii software care funcţionează pe Windows şi alte sisteme de operare concurente.
Microsoft va oferi gratuit soft-ul Office pentru iPad, cu funcţii limitate, care poate fi îmbunătăţit la o versiune premium prin abonarea la Office 365, scrie Bloomberg, citat de Mediafax.

Marti, 11 Martie 2014

Google pregăteşte Android pentru noua generaţie de tehnologie destinată dispozitivelor purtabile

google_12.jpgGoogle vrea să domine noua generaţie de tehnologie destinată dispozitivelor purtabile prin intermediul softului Android, în acelaşi fel cum a procedat în cazul smartphone-urilor, urmând să lanseze un software kit destinat dezvoltatorilor de ceasuri sofisticate şi până la jachete inteligente.
Directorul diviziei Android a Google, Sundar Pichai, a declarat că echipa sa pregăteşte noul "toolkit" pentru dispozitive purtabile care vor folosi sistemul de operare Android, relatează Financial Times.

focality

Luni, 24 Februarie 2014

Microsoft va reduce preţul la licenţe Windows 8.1

microsoft_5.JPGMicrosoft va reduce cu 70% preţul Windows 8.1 pentru producătorii de tablete şi computere low-cost, în duelul cu alternativele mai ieftine la PC-ul Windows, precum laptopurile "Chromebook" echipate cu sistemul de operare Google Chrome, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate situaţiei.
Astfel, producătorii de tablete şi computere cu un preţ la raft de până la 250 de dolari vor plăti numai 15 dolari pentru o copie Windows 8.1 preinstalată pe dispozitive, în locul tarifului normal de 50 de dolari, au afirmat sursele citate.

Vineri, 14 Februarie 2014

S-au vândut peste 200 de milioane de licențe Windows 8

Windows-8.jpgCompania Microsoft a vândut peste 200 de milioane de licențe Windows 8 la 15 luni de la lansare, informaţia fiind oferită de Tami Reller, vicepreşedinte executiv al diviziei de marketing.
Deşi cifra pare impresionantă, Windows 8 n-a reuşit să depăşească versiunea precedentă, Windows 7, care a vândut peste 240 de milioane de licenţe în primul an.

Joi, 30 Ianuarie 2014

iOS 7 şi Jelly Bean sunt cele mai folosite sisteme de operare

ios_android.jpgCompania Apple a anunţat luni că 80% dintre dispozitivele mobile ce rulează sistemul de operare iOS folosesc varianta 7, variantă care a fost lansată în luna septembrie a anului trecut.
Precedenta raportare a fost făcută în luna decembrie, atunci când Apple a precizat că 74% dintre dispozitive foloseau iOS 7.
Potrivit raportului care se bazează pe date culese din magazinul App Store, doar 17% dintre utilizatorii iOS sunt încă folosesc iOS 6, în vreme ce restul utilizează variante mai vechi.


Vineri, 22 Noiembrie 2013

IFN-urile pot creşte cu 50% vânzările de credite prin intermediul unei noi aplicaţii software

credite.jpgInstituţiile financiare nebancare din România se confruntă cu un grad sporit al riscului de neplată a creditelor, precum şi cu un număr mare de fraude.
O nouă aplicaţie IT, QuickCredit, a fost dezvoltată de compania Business Instruments cu scopul de a ajuta IFN-urile să-şi optimizeze portofoliul de clienţi şi să scadă incidenţa de neplată a creditelor.<<<  Pagina 2 / 19  >>>


 
Analiza
De la digitalizarea socială la modelele disruptive de business
crahmaliuc_radu.bmp
Conceptul Internet of Everything (IoE) poate fi privit ca un al patrulea val în evoluția Internetului, de la prima undă a stabilirii unor conectivități, la valul care a cuprins economia în rețea, urmat de larga adopție a experiențelor Web. Următoarea decadă va fi dominată clar de fenomenul Internet of Everything care conectează oameni, informații și procese cu tot ansamblul de implicații sociale și de business. Aceasta va induce oarece mutații în schema clasică de competențe IT de la nivelul unei organizații, care va avea nevoie de un CDO (Chief Data/ Digitization Officer) care să aplice analiticele necesare pentru a transforma datele într-un flux dinamic de inteligență care se va integra cu alte fluxuri și procese într-o lume tot mai guvernată de informații. >> Citeste
Compania Saptamanii
Xerox aniversează 18 ani de prezență pe piața din România
xerox_5.jpg
Xerox, lider global pe piața serviciilor de management al documentelor şi de gestionare a proceselor de business, aniversează 18 ani de când oferă soluții complete pentru optimizarea fluxului de lucru cu documentele companiilor de toate dimensiunile și clienților individuali din România.
“Noi, la Xerox, am anticipat în permanenţă evoluţia pieţei şi nevoile clienţilor noştri, prin urmare suntem prima companie din ţară care, la sfârşitul anilor ‘90, am venit cu servicii privind managementul documentelor și al proceselor de business”, a spus Gabriel Pantelimon, General Manager, Xerox România. >> Citeste

Interviu
Aurel Băloi, Director General, Intergraph Computer Services: ”Lumea Geospațială 13”
Baloi_Aurel.jpg
Aurel Băloi, Director General, Intergraph Computer Services, a avut amabilitatea să ne vorbească despre cea de a 13-a ediție a evenimentului “Lumea Geospațială” și despre stadiul pieței românești și provocările momentului în domeniul sistemelor informatice geospațiale (GIS). >> Citeste
Eveniment
Cea de-a treia ediție SmartWeb Conference are loc pe 21 și 22 septembrie
smartweb2015.jpg
Anul acesta, SmartWeb Conference revine pe 21-22 Septembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cu doua zile pline de informatii, noi idei si sfaturi practice despre CSS, Responsive Web Design, HTML5 & CSS3 si Java Script. >> Citeste

Vizitatori
counter

Powered by  Bitdefender