administratie.ro

eurourbanism.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

Miercuri, 26 August 2015

Windows 10 rulează pe 75 de milioane de dispozitive

windows10_noua.jpgNoul sistem de operare Windows 10 rulează în prezent pe 75 de milioane de dispozitive, la patru săptămâni de la lansarea pe piață, a declarat directorul de marketing de la Microsoft Corp., Yusuf Mehdi.
Peste 90.000 de computere personale și tablete au făcut trecerea la noul sistem de operare, care rulează în 192 de țări, a precizat Mehdi într-o serie de mesaje postate pe Twitter. Mehdi a adăugat că magazinul de aplicații pentru Windows 10 are de șase ori mai multe descărcări per dispozitiv decât Windows 8.

Marti, 25 August 2015

Bayer HealthCare aduce inovaţia digitală în asistenţa medicală

Bayer_HealthCare.jpgBayer HealthCare (Bayer) încurajează inovaţia digitală în domeniul asistenţei medicale prin susţinerea companiilor nou înfiinţate cu ajutorul programului său “Grants4Apps Accelerator 2015”, desfăşurat la Berlin. Cu sprijinul Bayer, cinci companii nou înfiinţate în domeniul digital medical din lumea întreagă îşi vor promova ideile şi strategiile de afaceri privind echipamente software, hardware şi tehnologii inovatoare destinate medicilor, pacienţilor şi consumatorilor din sectorul medical. Programul “Grants4Apps Accelerator 2015” face parte din angajamentul Bayer de a deschide calea inovaţiei, cu scopul de a pune la dispoziţia pacienţilor soluţii inovatoare.

Marti, 25 August 2015

Linux românesc pentru administrație publică, educație și securitate

Kogaion_Linux.jpgCum ar fi să ai acces la un sistem de operare la fel de ușor de utilizat ca cel cu care te-ai obișnuit deja, dar gratuit, stabil și, în plus, creat în România? Grupul Român pentru Dezvoltarea Tehnologiilor derivate din Gentoo anunță lansarea sistemelor de operare Kogaion Linux și Argent Linux - distribuții românești, independente, de sine stătătoare. Două evenimente oficiale de lansare au loc la București și la Cluj: joi, 27 august, la TechHub Bucharest, ora 18:30, și sâmbătă, 29 august, la Auditorium Maximum Cluj, ora 17.
Distribuțiile Kogaion și Argent sunt puse la dispoziția utilizatorilor gratuit, public, deschis - licențele sunt gratuite, publice, deschise.

Renault Megane

Joi, 20 August 2015

Peste jumătate dintre companiile autohtone folosesc Windows Server 2003, versiune lansată în urmă cu 11 ani

Aproximativ 55% dintre companiile autohtone folosesc Windows Server 2003, versiune lansată acum aproximativ 11 ani.

Marti, 18 August 2015

Sistemul de operare Windows 10 va fi disponibil din 29 iulie

windows10.jpgGrupul informatic american Microsoft Corp a anunțat că noul său sistem de operare Windows 10 va fi lansat la data de 29 iulie în 190 de țări, sub forma unui upgrade gratuit pentru cei care utilizează versiunile Windows 7 și 8.1, cele mai recente versiuni de Windows. Anterior, Microsoft, cel mai mare producător mondial de software, estima că Windows 10 va fi lansat “în cursul verii”.

Miercuri, 04 Iunie 2014

Un canadian stabilit în Sălaj a creat o aplicație ce vrea să revoluționeze jocurile pe telefonul mobil

app-store_1.pngUn canadian expert în programare stabilit într-un sat din Sălaj a pus la punct o aplicație ce vrea să revoluționeze jocurile pe mobil, oferind jucătorilor o parte din banii atrași de la sponsori sub forma unor așa-numite markere amplasate în locuri publice în țări precum România, Statele Unite, Canada, Anglia sau Germania.
Sumele colectate pe telefonul mobil variază de la un dolar până la un milion de dolari, ele fiind virate în conturile jucătorilor în momentul în care aceștia solicită banii câștigați. Principiul jocului este foarte asemănător altor aplicații actuale în care colectează bani, doar că de data aceasta e vorba de bani adevărați.

focality

Miercuri, 21 Mai 2014

Windows 8, interzis pe calculatoarele cumpărate de instituţii ale statului chinez

windows-8_3.jpgChina a interzis utilizarea sistemului de operare Windows 8 al Microsoft pe calculatoarele, laptopurile şi tabletele noi cumpărate de instituţii ale statului, scrie Mediafax.
Centrul Pentru Achiziţii al Guvernului a interzis instalarea Windows 8 în cadrul unei notificări mai ample despre utilizarea de produse care au consum redus de energie.

Luni, 05 Mai 2014

Microsoft a oferit un update de securitate pentru a rezolva o vulnerabilitate a browserului Internet Explorer

microsoft_5.JPGMicrosoft a pus la dispoziție de urgență joi un update de securitate pentru browserul său Internet Explorer, victimă a unei importante vulnerabilități, ajutând astfel inclusiv milioane de clienți care încă mai folosesc sistemul de operare Windows XP, pentru care compania nu mai oferă asistență tehnică de la începutul lunii aprilie, relatează AFP și Reuters.
Microsoft s-a grăbit să ofere acest update, disponibil pentru versiunile de la 6 la 11 ale Internet Explorer, după ce compania de securitate cibernetică FireEye Inc a atras atenția că un grup sofisticat de hackeri a exploatat breșa pentru a lansa atacuri într-o companie numită 'Operation Clandestine Fox'.

Miercuri, 30 Aprilie 2014

ELKOTech România a lansat aplicația ATEN eService pentru dispozitivele mobile cu Android

Logo_ATEN.jpgELKOTech Romania a lansat pe piaţa locală aplicația mobilă ATEN eService, pentru dispozitivele cu Android, aplicație care este o completare la serviciile online oferite de site-ul eService ATEN, oferind suport 24 din 24 de ore, indiferent de locul în care se află utilizatorul.
Aplicația ATEN eService pentru dispozitive mobile include un selector de produse ATEN, întrebări frecvente despre produse, căutare după cuvinte cheie, căutare de produse compatibile și cereri de suport, toate aceste instrumente oferind soluții imediate pentru vânzări, suport tehnic și customer service online.


Miercuri, 23 Aprilie 2014

Tabletele Allview Viva Q7 şi Viva Q7 Life trec la Android 4.4 Kit Kat

allview_vivaq7.JPGPosesorii de tablete Allview Viva Q7 şi Viva Q7 Life au la dispoziţie o nouă versiune de soft pentru device-urile lor. Astfel, se face trecerea la sistemul de operare Android 4.4 Kit Kat, ce creşte performanţa şi viteza de procesare.
Produsele ce vor fi livrate către magazinele partenere vor avea preinstalată noua versiune Android.Pagina 1 / 19  >>>


 
Analiza
De la digitalizarea socială la modelele disruptive de business
crahmaliuc_radu.bmp
Conceptul Internet of Everything (IoE) poate fi privit ca un al patrulea val în evoluția Internetului, de la prima undă a stabilirii unor conectivități, la valul care a cuprins economia în rețea, urmat de larga adopție a experiențelor Web. Următoarea decadă va fi dominată clar de fenomenul Internet of Everything care conectează oameni, informații și procese cu tot ansamblul de implicații sociale și de business. Aceasta va induce oarece mutații în schema clasică de competențe IT de la nivelul unei organizații, care va avea nevoie de un CDO (Chief Data/ Digitization Officer) care să aplice analiticele necesare pentru a transforma datele într-un flux dinamic de inteligență care se va integra cu alte fluxuri și procese într-o lume tot mai guvernată de informații. >> Citeste
Compania Saptamanii
Xerox aniversează 18 ani de prezență pe piața din România
xerox_5.jpg
Xerox, lider global pe piața serviciilor de management al documentelor şi de gestionare a proceselor de business, aniversează 18 ani de când oferă soluții complete pentru optimizarea fluxului de lucru cu documentele companiilor de toate dimensiunile și clienților individuali din România.
“Noi, la Xerox, am anticipat în permanenţă evoluţia pieţei şi nevoile clienţilor noştri, prin urmare suntem prima companie din ţară care, la sfârşitul anilor ‘90, am venit cu servicii privind managementul documentelor și al proceselor de business”, a spus Gabriel Pantelimon, General Manager, Xerox România. >> Citeste

Interviu
Aurel Băloi, Director General, Intergraph Computer Services: ”Lumea Geospațială 13”
Baloi_Aurel.jpg
Aurel Băloi, Director General, Intergraph Computer Services, a avut amabilitatea să ne vorbească despre cea de a 13-a ediție a evenimentului “Lumea Geospațială” și despre stadiul pieței românești și provocările momentului în domeniul sistemelor informatice geospațiale (GIS). >> Citeste
Eveniment
Cea de-a treia ediție SmartWeb Conference are loc pe 21 și 22 septembrie
smartweb2015.jpg
Anul acesta, SmartWeb Conference revine pe 21-22 Septembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cu doua zile pline de informatii, noi idei si sfaturi practice despre CSS, Responsive Web Design, HTML5 & CSS3 si Java Script. >> Citeste

Vizitatori
counter

Powered by  Bitdefender