administratie.ro

eurourbanism.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

Marti, 25 August 2015

Monitoarele ASUS Ultra-Low Blue Light au primit cele mai multe certificări TUV Rheinland pentru emisia redusă de lumină albastră

ASUS_Blue_Light.jpgASUS a anunțat recent că 26 de monitoare au fost certificate de TUV Rheinland pentru emisia redusă de lumină albastră. Monitoarele ASUS de ultimă generație beneficiază de patru reglaje pentru filtre, reducând emisia de lumină albastră cu până la 70%. În plus, 28 de monitoare ASUS au fost certificate de TUV Rheinland pentru afișarea unei imagini fără pâlpâit.
Întreaga serie de monitoare Ultra-Low Blue Light este concepută să reducă emisia de lumină albastră și pâlpâirea ecranului pentru o experiență confortabilă de utilizare. TUV Rheinland este o organizație profesională, recunoscută la nivel mondial, pentru testarea monitoarelor. Compania a dezvoltat un standard specific (2PfG) pentru măsurarea acestor parametri.

Luni, 24 August 2015

Intel anunţă lansarea celui mai mic calculator din lume

compute_stick.jpgIntel a anunţat lansarea pe piaţa locală a celui mai mic PC din lume, Compute Stick, un stick de doar 10 cm, dar care ascunde în el capacitatea de calcul a unui calculator mare. Acesta poate fi conectat la orice monitor HDMI care devine automat un computer complet funcţional, inclusiv televizorul. Datorită conexiunii Bluetooth 4.0, se conectează uşor la periferice precum mouse şi tastatură, iar la Internet, cu ajutorul modulului 802.11b/g/n Wi-Fi integrat.

Luni, 24 August 2015

O echipă de tineri ingineri a creat prima imprimantă 3D sută la sută românească

imprimanta3d_cluj.jpgPrima imprimantă 3D românească, construită exclusiv cu piese achiziționate de pe piața autohtonă, a fost creată anul acesta de un tânăr softist. Călin Brandabur și-a prezentat prototipul, care are o viteză de printare de cinci ori mai mare decât a unei imprimante similare de pe piață, la Techsylvania, care este cel mai mare eveniment IT din regiunea Transilvaniei și care a avut loc la începutul săptămânii la Cluj.

Renault Megane

Marti, 18 August 2015

Lenovo Tablet Yoga 2 Pro - tableta supradimensionată, fără concurență directă pe piața românească

tableta lenovo.jpg

Lenovo Group este cel mai mare producător mondial de PC-uri, datele la finalul primului trimestru din 2015 indicând o cotă de piață record - 20,9%. La 10 ani de la achiziția diviziei de PC-uri de la IBM, chinezii de la Lenovo au ajuns astăzi una dintre cele mai inovative companii la nivel mondial, iar pe piața smartphone-urilor și tabletelor sunt numărul trei mondial.

Marti, 03 Iunie 2014

UTOK a scos i700, o tabletă din gama cu procesor Intel Atom

utok-i700.jpgCompania românească UTOK, intrată pe piaţă în toamna anului trecut, a lansat tableta i700, prima tabletă proprie cu procesor Intel Atom la 1.2 GHz.
Dispozitivul care rulează Android KitKat are un display de 7 inch, cu rezoluţie 1024x600 pixeli, memorie internă de 8GB cu posibilitatea extinderii până la 32GB, 1GB memorie RAM, WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 şi o baterie de 3000 mAh, ce asigură o autonomie de până la 5 ore.

Marti, 03 Iunie 2014

HP lansează un laptop cu Android

hp_slatebook_14.jpgCompania HP a anunţat lansarea unui laptop cu sistem de operare Android, care a fost denumit Slatebook 14 şi are preţuri pornind de la 399 de dolari.
Slatebook 14 are o formă tradiţională de laptop dar ecranul de 14 inch este un touchscreen, fiind unul dintre cele mai mari dispozitive portabile care rulează Android.

focality

Miercuri, 28 Mai 2014

Intel și Rockchip vor dezvolta o nouă platformă quad-core pentru tabletele entry-level cu Android

procesor_intel_1.jpgIntel Corporation a anunțat, miercuri, parafarea unui acord strategic cu Rockchip, companie de semiconductoare și furnizor de soluții mobile, în vederea dezvoltării unei platforme Intel quad-core 3G pentru dispozitivele mobile entry-level cu Android.
Potrivit acordului, noua platformă se va numi Intel SoFIA și va fi disponibilă în prima jumătate a anului 2015, adresându-se în principal tabletelor cu prețuri reduse.

Joi, 22 Mai 2014

Vodafone România a lansat tableta Smart Tab 4

Vodafone Smart Tab 4.JPGVodafone România extinde gama de tablete sub brandul propriu cu un nou model, Vodafone Smart Tab 4 8’’, dispozitiv compatibil 3G, cu un display HD de 8 inch şi o rezoluţie de 1280 x 800 pixeli.
Cu un design compact, tableta funcţionează cu sistemul de operare Android 4.2 şi dispune de un procesor QuadCore de 1,3 GHz, alături de o memorie RAM de 1GB.

Miercuri, 21 Mai 2014

Microsoft a lansat tableta Surface Pro 3

SurfacePro3.jpgCompania Microsoft a adus un nou membru în familia de tablete Surface, modelul cu diagonală mai mare Pro 3, văzut ca un potenţial înlocuitor al laptopurilor.
Având un ecran de 12 inch cu rezoluţie mare, procesoare Intel Core i3, i5 sau i7, Surface Pro 3 a fost comparat la prezentare cu laptopul produs de Apple, MacBook Air.


Marti, 13 Mai 2014

LG extinde gama de tablete G Pad

lg-Gpad.jpgLG Electronics va prezenta trei noi tablete din gama G Pad cu ocazia târgului MedPI 2014, care are loc în Monaco, între 13-16 mai.
Noile dispozitive vor avea ecrane de 7, 8 şi 10.1 inch şi se vor alătura modelului de 8.3 inch, care a fost bine primit în piaţă. Tabletele G Pad vor include caracteristici UX patentate LG, cum ar fi QPair 2.0 și Knock Code.Pagina 1 / 17  >>>


 
Analiza
De la digitalizarea socială la modelele disruptive de business
crahmaliuc_radu.bmp
Conceptul Internet of Everything (IoE) poate fi privit ca un al patrulea val în evoluția Internetului, de la prima undă a stabilirii unor conectivități, la valul care a cuprins economia în rețea, urmat de larga adopție a experiențelor Web. Următoarea decadă va fi dominată clar de fenomenul Internet of Everything care conectează oameni, informații și procese cu tot ansamblul de implicații sociale și de business. Aceasta va induce oarece mutații în schema clasică de competențe IT de la nivelul unei organizații, care va avea nevoie de un CDO (Chief Data/ Digitization Officer) care să aplice analiticele necesare pentru a transforma datele într-un flux dinamic de inteligență care se va integra cu alte fluxuri și procese într-o lume tot mai guvernată de informații. >> Citeste
Compania Saptamanii
Xerox aniversează 18 ani de prezență pe piața din România
xerox_5.jpg
Xerox, lider global pe piața serviciilor de management al documentelor şi de gestionare a proceselor de business, aniversează 18 ani de când oferă soluții complete pentru optimizarea fluxului de lucru cu documentele companiilor de toate dimensiunile și clienților individuali din România.
“Noi, la Xerox, am anticipat în permanenţă evoluţia pieţei şi nevoile clienţilor noştri, prin urmare suntem prima companie din ţară care, la sfârşitul anilor ‘90, am venit cu servicii privind managementul documentelor și al proceselor de business”, a spus Gabriel Pantelimon, General Manager, Xerox România. >> Citeste

Interviu
Aurel Băloi, Director General, Intergraph Computer Services: ”Lumea Geospațială 13”
Baloi_Aurel.jpg
Aurel Băloi, Director General, Intergraph Computer Services, a avut amabilitatea să ne vorbească despre cea de a 13-a ediție a evenimentului “Lumea Geospațială” și despre stadiul pieței românești și provocările momentului în domeniul sistemelor informatice geospațiale (GIS). >> Citeste
Eveniment
Cea de-a treia ediție SmartWeb Conference are loc pe 21 și 22 septembrie
smartweb2015.jpg
Anul acesta, SmartWeb Conference revine pe 21-22 Septembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cu doua zile pline de informatii, noi idei si sfaturi practice despre CSS, Responsive Web Design, HTML5 & CSS3 si Java Script. >> Citeste

Vizitatori
counter

Powered by  Bitdefender