administratie.ro

eurourbanism.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

Despre noi

Portalul DirectorIT colecteaza si publica informatii despre cele mai importante companii, institutii si persoane din sectorul tehnologiei informatiei si comunicatiilor din Romania: Ministerul pentru Societatea Informațională, institutii publice nationale si locale de reglementare, companii (producatori / dezvoltatori / distribuitori IT&C), organizatii si asociatii din industria IT&C.
De asemenea, portalul cuprinde trimiteri la cele mai importante articole din presa centrala si locala ce dezbat subiecte legate de domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor.

Propunandu-si sa devina cel mai modern si rapid mijloc de transmitere a informatiilor din domeniul IT&C, DirectorIT se adreseaza in special managerilor IT din companiile si insitutiile din Romania, carora le ofera posibilitatea de a fi la curent in timp real cu cele mai noi informatii din acest sector si a-si eficientiza astfel activitatea. DirectorIT ofera, de asemenea, tuturor organizatiilor si companiilor IT&C oportunitatea de a-si putea face cunoscuta activitatea, serviciile si producele unui mare numar de vizitatori specializati.

De aceea, va invitam sa ne transmiteti informatiile, comunicatele, prezentarile evenimentelor din activitatea institutiei sau companiei dvs. la adresa de e-mail office@directorit.ro. Materialele vor fi prezentate pe site-ul www.directorit.ro.

De asemenea, daca aveti intrebari, comentarii sau sugestii, va asteptam sa ne scrieti la adresa office@directorit.ro.

Fluxul informativ cotidian al portalului DirectorIT contine sinteza stirilor publicate pe site. Acest newsletter este trimis saptamanal, prin e-mail, la manageri IT si de comunicatii din cele mai importante institutii publice si companii din Romania si la reprezentantii mass-media. Oricine poate citi materialele prezentate in flux accesand direct linkurile catre portalul DirectorIT.

 
Analiza
De la digitalizarea socială la modelele disruptive de business
crahmaliuc_radu.bmp
Conceptul Internet of Everything (IoE) poate fi privit ca un al patrulea val în evoluția Internetului, de la prima undă a stabilirii unor conectivități, la valul care a cuprins economia în rețea, urmat de larga adopție a experiențelor Web. Următoarea decadă va fi dominată clar de fenomenul Internet of Everything care conectează oameni, informații și procese cu tot ansamblul de implicații sociale și de business. Aceasta va induce oarece mutații în schema clasică de competențe IT de la nivelul unei organizații, care va avea nevoie de un CDO (Chief Data/ Digitization Officer) care să aplice analiticele necesare pentru a transforma datele într-un flux dinamic de inteligență care se va integra cu alte fluxuri și procese într-o lume tot mai guvernată de informații. >> Citeste
Compania Saptamanii
Xerox aniversează 18 ani de prezență pe piața din România
xerox_5.jpg
Xerox, lider global pe piața serviciilor de management al documentelor şi de gestionare a proceselor de business, aniversează 18 ani de când oferă soluții complete pentru optimizarea fluxului de lucru cu documentele companiilor de toate dimensiunile și clienților individuali din România.
“Noi, la Xerox, am anticipat în permanenţă evoluţia pieţei şi nevoile clienţilor noştri, prin urmare suntem prima companie din ţară care, la sfârşitul anilor ‘90, am venit cu servicii privind managementul documentelor și al proceselor de business”, a spus Gabriel Pantelimon, General Manager, Xerox România. >> Citeste

Interviu
Aurel Băloi, Director General, Intergraph Computer Services: ”Lumea Geospațială 13”
Baloi_Aurel.jpg
Aurel Băloi, Director General, Intergraph Computer Services, a avut amabilitatea să ne vorbească despre cea de a 13-a ediție a evenimentului “Lumea Geospațială” și despre stadiul pieței românești și provocările momentului în domeniul sistemelor informatice geospațiale (GIS). >> Citeste
Eveniment
Cea de-a treia ediție SmartWeb Conference are loc pe 21 și 22 septembrie
smartweb2015.jpg
Anul acesta, SmartWeb Conference revine pe 21-22 Septembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cu doua zile pline de informatii, noi idei si sfaturi practice despre CSS, Responsive Web Design, HTML5 & CSS3 si Java Script. >> Citeste

Vizitatori
counter

Powered by  Bitdefender