administratie.ro

eurourbanism.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

Data publicarii: Marti, 25 August 2015 Alte articole din Hardware
 

Monitoarele ASUS Ultra-Low Blue Light au primit cele mai multe certificări TUV Rheinland pentru emisia redusă de lumină albastră

ASUS_Blue_Light.jpgASUS a anunțat recent că 26 de monitoare au fost certificate de TUV Rheinland pentru emisia redusă de lumină albastră. Monitoarele ASUS de ultimă generație beneficiază de patru reglaje pentru filtre, reducând emisia de lumină albastră cu până la 70%. În plus, 28 de monitoare ASUS au fost certificate de TUV Rheinland pentru afișarea unei imagini fără pâlpâit.
Întreaga serie de monitoare Ultra-Low Blue Light este concepută să reducă emisia de lumină albastră și pâlpâirea ecranului pentru o experiență confortabilă de utilizare. TUV Rheinland este o organizație profesională, recunoscută la nivel mondial, pentru testarea monitoarelor. Compania a dezvoltat un standard specific (2PfG) pentru măsurarea acestor parametri.

"ASUS a făcut un pas înainte cu monitoarele flicker-free, cu emisie redusă de lumină albastră. Dintre toate mărcile, ASUS a primit cele mai multe certificări TUV pentru monitoare cu emisie redusă de lumină albastră și ecrane fără pâlpâit", a declarat Derek Hsu, manager de proiect în cadrul TUV Rheinland Taiwan.

"ASUS a combinat criteriile tehnologiei de testare TUV cu expertiza solidă în cercetare pentru a crea monitoare ce furnizează echilibrul optim între acuratețea culorilor și protecția ochilor. Acest lucru demonstrează în mod cert aspirațiile companiei pentru dezvoltarea unor produse benefice pentru utilizatori".

26 de certificări TUV Rheinland pentru emisia redusă de lumină albastră până la această dată, monitoarele ASUS au primit 26 de certificări TUV Rheinland pentru emisia redusă de lumină albastră, fiind marca cu cele mai multe atestări pentru această tenologie. Monitoarele ASUS diminuează lumina albastră cu până la 70%, reducând nivelul de oboseală și durerile de cap sau de ochi. După numeroase teste, inginerii ASUS au determinat cantitatea de lumină albastră pentru diferite scenarii de utilizare. Cele mai noi monitoare au patru reglaje diferite pentru filtrul Blue Light.

Noile monitoare dispun de patru setări diferite pentru filtrul de lumină albastră. Nivelul 1 este conceput pentru navigarea pe internet și reduce emisia de lumină albastră cu 20%, cu o minimă alterare a culorii. Nivelul 2 este recomandat pentru vizionare de clipuri video și fotografii, reducând emisia de lumină albastră cu până la 30%. Nivelurile 3 și 4 reduc emisia de lumină albastră cu 50%, respectiv 70%, pentru perioadele lungi de citit și de activitate în medii slab iluminate. Utilizatorii pot accesa aceste moduri cu ajutorul unui meniu intuitiv, afișat pe ecran.

Monitoarele ASUS au primit 28 de certificări TUV Rheinland pentru eliminarea tremurului imaginii. Tehnologia ASUS de Eliminare a Tremurului Imaginii utilizează o soluție de Ajustare Dinamică Inteligentă a Sistemului de Iluminare (Smart Dynamic Backlight Adjustment) ce activează o frecvență foarte ridicată a ciclurilor de iluminare LED. Monitoarele cu Tehnologie ASUS de Eliminare a Tremurului Imaginii te protejează împotriva oboselii, iritației și stresării ochilor.

Cea mai nouă gamă de monitoare ASUS protejează utilizatorii de efectele nocive ale luminii albastre. Aceasta include seriile PG și MG pentru jocuri și seria Essential pentru activitățile de zi cu zi. ASUS va continua să dezvolte monitoare fiabile, de înaltă calitate pentru extinderea liniei Eye Care.


Pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati si informatii din domeniu,

aboneaza-te gratuit la Newsletter !


Alte articole din Hardware


Renault Megane
focality 
Analiza
De la digitalizarea socială la modelele disruptive de business
crahmaliuc_radu.bmp
Conceptul Internet of Everything (IoE) poate fi privit ca un al patrulea val în evoluția Internetului, de la prima undă a stabilirii unor conectivități, la valul care a cuprins economia în rețea, urmat de larga adopție a experiențelor Web. Următoarea decadă va fi dominată clar de fenomenul Internet of Everything care conectează oameni, informații și procese cu tot ansamblul de implicații sociale și de business. Aceasta va induce oarece mutații în schema clasică de competențe IT de la nivelul unei organizații, care va avea nevoie de un CDO (Chief Data/ Digitization Officer) care să aplice analiticele necesare pentru a transforma datele într-un flux dinamic de inteligență care se va integra cu alte fluxuri și procese într-o lume tot mai guvernată de informații. >> Citeste
Compania Saptamanii
Xerox aniversează 18 ani de prezență pe piața din România
xerox_5.jpg
Xerox, lider global pe piața serviciilor de management al documentelor şi de gestionare a proceselor de business, aniversează 18 ani de când oferă soluții complete pentru optimizarea fluxului de lucru cu documentele companiilor de toate dimensiunile și clienților individuali din România.
“Noi, la Xerox, am anticipat în permanenţă evoluţia pieţei şi nevoile clienţilor noştri, prin urmare suntem prima companie din ţară care, la sfârşitul anilor ‘90, am venit cu servicii privind managementul documentelor și al proceselor de business”, a spus Gabriel Pantelimon, General Manager, Xerox România. >> Citeste

Interviu
Aurel Băloi, Director General, Intergraph Computer Services: ”Lumea Geospațială 13”
Baloi_Aurel.jpg
Aurel Băloi, Director General, Intergraph Computer Services, a avut amabilitatea să ne vorbească despre cea de a 13-a ediție a evenimentului “Lumea Geospațială” și despre stadiul pieței românești și provocările momentului în domeniul sistemelor informatice geospațiale (GIS). >> Citeste
Eveniment
Cea de-a treia ediție SmartWeb Conference are loc pe 21 și 22 septembrie
smartweb2015.jpg
Anul acesta, SmartWeb Conference revine pe 21-22 Septembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cu doua zile pline de informatii, noi idei si sfaturi practice despre CSS, Responsive Web Design, HTML5 & CSS3 si Java Script. >> Citeste

Vizitatori
counter

Powered by  Bitdefender