administratie.ro

eurourbanism.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

Data publicarii: Marti, 25 August 2015 Alte articole din Software
 

Bayer HealthCare aduce inovaţia digitală în asistenţa medicală

Bayer_HealthCare.jpgBayer HealthCare (Bayer) încurajează inovaţia digitală în domeniul asistenţei medicale prin susţinerea companiilor nou înfiinţate cu ajutorul programului său “Grants4Apps Accelerator 2015”, desfăşurat la Berlin. Cu sprijinul Bayer, cinci companii nou înfiinţate în domeniul digital medical din lumea întreagă îşi vor promova ideile şi strategiile de afaceri privind echipamente software, hardware şi tehnologii inovatoare destinate medicilor, pacienţilor şi consumatorilor din sectorul medical. Programul “Grants4Apps Accelerator 2015” face parte din angajamentul Bayer de a deschide calea inovaţiei, cu scopul de a pune la dispoziţia pacienţilor soluţii inovatoare.

Astăzi, cinci companii nou înfiinţate din domeniul digital medical pătrund în centrul “Grants4Apps Accelerator”, aflat în sediul departamentului farmaceutic al Bayer din Berlin. Fiecare companie nou înfiinţată primeşte un ajutor financiar de până la 50.000 Euro. Vor rămâne în centrul “Accelerator” al Bayer până la sfârşitul lunii noiembrie pentru a-şi dezvolta proiectele din domeniul digital medical pe secţiuni cum ar fi testele hormonale, gradul de aderenţă al pacienţilor, tiparele de respiraţie, testele clinice şi deficienţele de vitamine. Reprezentanţi la nivel superior de conducere din cadrul Bayer, alături de o serie de experţi externi, vor susţine companiile recent înfiinţate în dezvoltarea suplimentară a modelelor de afaceri de-a lungul acestei perioade.

“Suntem deosebit de încântaţi de faptul că programul ‘Grants4Apps Accelerator 2015’ este atât de bine primit: numărul cererilor de înscriere pentru runda din acest an s-a triplat comparativ cu anul trecut”, a declarat Johannes Schubmehl, Responsabil-Şef cu Informaţiile la Bayer HealthCare. “Cu ajutorul programului nostru ‘Accelerator’, am reuşit să creăm un mediu în care putem promova inovaţia în domeniul asistenţei medicale. Suntem nerăbdători să susţinem cele cinci companii nou înfiinţate în domeniul digital medical pentru ca acestea să-şi poată dezvolta propriile proiecte inovatoare”.

Pentru ediţia din 2015 a programului “Grants4Apps Accelerator ”, Bayer a primit peste 200 de cereri de înscriere, din 48 ţări, pe teme diverse din domeniul digital medical. Europa şi continentele americane au fost cel mai puternic reprezentate, însă au fost numeroase cereri şi din Asia, în special din China. Romania s-a situat pe locul 6 ca numar de aplicatii, dupa ce anul trecut una din companiile castigatoare a fost Winfo, companie romaneasca condusa de Andrei Iordan. Ca un element de noutate al programului “Grants4Apps Accelerator 2015”, angajaţii Bayer au fost încurajaţi să îşi deschidă propriile firme şi să-şi prezinte propriile idei de afaceri. Experţi de nivel înalt din cadrul Bayer HealthCare au fost implicaţi în procesul de evaluare al tuturor cererilor primite, ţinând cont de maturitatea lor, de prototipul existent şi de echipa aferentă, precum şi de modul lor de încadrare în domeniile de interes ale Companiei Bayer.

Cele cinci companii nou înfiinţate selectate pentru programul “Grants4Apps Accelerator 2015” provin din cinci ţări diferite, de pe trei continente: MediKeep OU din Estonia, Sendinaden Limited înfiinţată de către intraprenorii Bayer în China, Serona (o denumire comercială a Companiei Hack My Hormones, Inc.) din Statele Unite ale Americii, Viomedo UG din Germania şi Vitameter Inc. din Canada. Pentru prima dată, două din aceste companii recent înfiinţate vor folosi şi dotările de laborator din CoLaborator-ul Bayer HealthCare ori de câte ori au nevoie să continue testarea propriilor concepte în viaţa reală.


Pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati si informatii din domeniu,

aboneaza-te gratuit la Newsletter !


Alte articole din Software


focality
Renault Megane 
Analiza
De la digitalizarea socială la modelele disruptive de business
crahmaliuc_radu.bmp
Conceptul Internet of Everything (IoE) poate fi privit ca un al patrulea val în evoluția Internetului, de la prima undă a stabilirii unor conectivități, la valul care a cuprins economia în rețea, urmat de larga adopție a experiențelor Web. Următoarea decadă va fi dominată clar de fenomenul Internet of Everything care conectează oameni, informații și procese cu tot ansamblul de implicații sociale și de business. Aceasta va induce oarece mutații în schema clasică de competențe IT de la nivelul unei organizații, care va avea nevoie de un CDO (Chief Data/ Digitization Officer) care să aplice analiticele necesare pentru a transforma datele într-un flux dinamic de inteligență care se va integra cu alte fluxuri și procese într-o lume tot mai guvernată de informații. >> Citeste
Compania Saptamanii
Xerox aniversează 18 ani de prezență pe piața din România
xerox_5.jpg
Xerox, lider global pe piața serviciilor de management al documentelor şi de gestionare a proceselor de business, aniversează 18 ani de când oferă soluții complete pentru optimizarea fluxului de lucru cu documentele companiilor de toate dimensiunile și clienților individuali din România.
“Noi, la Xerox, am anticipat în permanenţă evoluţia pieţei şi nevoile clienţilor noştri, prin urmare suntem prima companie din ţară care, la sfârşitul anilor ‘90, am venit cu servicii privind managementul documentelor și al proceselor de business”, a spus Gabriel Pantelimon, General Manager, Xerox România. >> Citeste

Interviu
Aurel Băloi, Director General, Intergraph Computer Services: ”Lumea Geospațială 13”
Baloi_Aurel.jpg
Aurel Băloi, Director General, Intergraph Computer Services, a avut amabilitatea să ne vorbească despre cea de a 13-a ediție a evenimentului “Lumea Geospațială” și despre stadiul pieței românești și provocările momentului în domeniul sistemelor informatice geospațiale (GIS). >> Citeste
Eveniment
Cea de-a treia ediție SmartWeb Conference are loc pe 21 și 22 septembrie
smartweb2015.jpg
Anul acesta, SmartWeb Conference revine pe 21-22 Septembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cu doua zile pline de informatii, noi idei si sfaturi practice despre CSS, Responsive Web Design, HTML5 & CSS3 si Java Script. >> Citeste

Vizitatori
counter

Powered by  Bitdefender