administratie.ro

eurourbanism.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

Data publicarii: Marti, 25 August 2015 Alte articole din Comunicatii
 

RCS & RDS va introduce servicii 4G LTE de internet mobil în 25 de oraşe

Proaspăt deţinătoare a unei licenţe 4G în banda de 2600 MHz (TDD), compania RCS & RDS a anunţat că până la finalul acestui an va pune la dispoziţia clienţilor săi (noi şi existenţi) servicii de date 4G fără costuri suplimentare, disponibil la orice tio de abonament în 25 de oraşe din ţară. Tehnologia 4G le va aduce utilizatorilor Digi Mobil viteze de transfer de pana la 150 Mbps.

Prima etapă a proiectului va aduce avantajele tehnologiei 4G clienţilor Digi Mobil din 12 orase. Astfel, până la finalul lunii septembrie reţeaua Digi mobil va oferi şi servicii de date 4G în oraşe ca Bucureşti, Cluj, Timişoara, Braşov, Oradea, Craiova, Constanta, Iaşi, Arad, Sibiu, Piteşti si Ploieşti, urmând ca pana la finalul anului sa îşi extindă aria de acoperire in Galaţi, Brăila, Baia Mare, Târgu Mureş, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu, Reşiţa, Slatina, Hunedoara, Vaslui şi Alexandria. In acelaşi timp, compania va continua sa îşi dezvolte reţeaua de comunicaţii mobile pentru a avea acoperire 3 G si 4G la nivel naţional.

„Noua licenta in banda de 2600 MHz ne va permite sa dezvoltam in continuare reteaua de comunicatii mobile, astfel incat sa le oferim clientilor nostri o mai buna acoperire, viteze mai mari de transfer pentru traficul de date de care beneficiaza la orice tip de abonament, la aceleasi preturi competitive cu care i-am obisnuit”, a declarat Valentin Popoviciu, director de dezvoltare RCS & RDS.

Tehnologia 4G va fi disponibilă in pachetele Digi Mobil începând cu sfârşitul lunii septembrie când compania va introduce in oferta sa comerciala si terminale compatibile 4G (LTE TDD in banda 38 LTE TD 2600). Clienţii Digi Mobil vor putea naviga mai rapid pe internet, descărca aplicaţii, muzică, iar streaming-ul video sau încărcarea fişierelor de dimensiuni mari se vor face cu timp de aşteptare mai scurt.

Noua licenţă a companiei in banda de 2600 MHz (TDD) a fost dobândită in urma unui proces de cesiune dintre 2K Telecom si RCS & RDS, cu acordul Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicaţii (ANCOM).


Pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati si informatii din domeniu,

aboneaza-te gratuit la Newsletter !


Alte articole din Comunicatii


focality
Renault Megane 
Analiza
De la digitalizarea socială la modelele disruptive de business
crahmaliuc_radu.bmp
Conceptul Internet of Everything (IoE) poate fi privit ca un al patrulea val în evoluția Internetului, de la prima undă a stabilirii unor conectivități, la valul care a cuprins economia în rețea, urmat de larga adopție a experiențelor Web. Următoarea decadă va fi dominată clar de fenomenul Internet of Everything care conectează oameni, informații și procese cu tot ansamblul de implicații sociale și de business. Aceasta va induce oarece mutații în schema clasică de competențe IT de la nivelul unei organizații, care va avea nevoie de un CDO (Chief Data/ Digitization Officer) care să aplice analiticele necesare pentru a transforma datele într-un flux dinamic de inteligență care se va integra cu alte fluxuri și procese într-o lume tot mai guvernată de informații. >> Citeste
Compania Saptamanii
Xerox aniversează 18 ani de prezență pe piața din România
xerox_5.jpg
Xerox, lider global pe piața serviciilor de management al documentelor şi de gestionare a proceselor de business, aniversează 18 ani de când oferă soluții complete pentru optimizarea fluxului de lucru cu documentele companiilor de toate dimensiunile și clienților individuali din România.
“Noi, la Xerox, am anticipat în permanenţă evoluţia pieţei şi nevoile clienţilor noştri, prin urmare suntem prima companie din ţară care, la sfârşitul anilor ‘90, am venit cu servicii privind managementul documentelor și al proceselor de business”, a spus Gabriel Pantelimon, General Manager, Xerox România. >> Citeste

Interviu
Aurel Băloi, Director General, Intergraph Computer Services: ”Lumea Geospațială 13”
Baloi_Aurel.jpg
Aurel Băloi, Director General, Intergraph Computer Services, a avut amabilitatea să ne vorbească despre cea de a 13-a ediție a evenimentului “Lumea Geospațială” și despre stadiul pieței românești și provocările momentului în domeniul sistemelor informatice geospațiale (GIS). >> Citeste
Eveniment
Cea de-a treia ediție SmartWeb Conference are loc pe 21 și 22 septembrie
smartweb2015.jpg
Anul acesta, SmartWeb Conference revine pe 21-22 Septembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cu doua zile pline de informatii, noi idei si sfaturi practice despre CSS, Responsive Web Design, HTML5 & CSS3 si Java Script. >> Citeste

Vizitatori
counter

Powered by  Bitdefender