administratie.ro

eurourbanism.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

Data publicarii: Marti, 03 Iunie 2014 Alte articole din Hardware
 

UTOK a scos i700, o tabletă din gama cu procesor Intel Atom

utok-i700.jpgCompania românească UTOK, intrată pe piaţă în toamna anului trecut, a lansat tableta i700, prima tabletă proprie cu procesor Intel Atom la 1.2 GHz.
Dispozitivul care rulează Android KitKat are un display de 7 inch, cu rezoluţie 1024x600 pixeli, memorie internă de 8GB cu posibilitatea extinderii până la 32GB, 1GB memorie RAM, WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 şi o baterie de 3000 mAh, ce asigură o autonomie de până la 5 ore.

La fel ca alte produse din gama UTOK, şi tableta i700 include servicii şi aplicaţii preinstalate precum Garanţia extensibilă la 5 ani, o lună gratuită de filme şi TV prin Seenow, un voucher Zonga cu acces la peste 20 de milioane de melodii timp de o lună de zile, 100 de ebook-uri ce pot fi accesate prin aplicaţia Elefant eBooks Reader şi acces la aplicaţia socială Getlokal.

“Încorporarea Intel Atom în tableta UTOK i700 reprezintă un pas foarte important pentru noi, întrucât putem pune în mâinile consumatorilor de tehnologie portabilă, performanţe care fac viaţa mai uşoară. Prin lansarea UTOK i700 vrem să demonstrăm că accesibilitatea şi tehnologia de calitate pot face pereche într-un produs rapid, ce oferă o experienţă multimedia variată”, a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

UTOK i700 este disponibil la precomandă în magazinele partenere, cu un preţ recomandat de 299 lei, urmând ca livrările să fie efectuate începând cu 6 iunie.


Pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati si informatii din domeniu,

aboneaza-te gratuit la Newsletter !


Alte articole din Hardware


Renault Megane
focality 
Analiza
De la digitalizarea socială la modelele disruptive de business
crahmaliuc_radu.bmp
Conceptul Internet of Everything (IoE) poate fi privit ca un al patrulea val în evoluția Internetului, de la prima undă a stabilirii unor conectivități, la valul care a cuprins economia în rețea, urmat de larga adopție a experiențelor Web. Următoarea decadă va fi dominată clar de fenomenul Internet of Everything care conectează oameni, informații și procese cu tot ansamblul de implicații sociale și de business. Aceasta va induce oarece mutații în schema clasică de competențe IT de la nivelul unei organizații, care va avea nevoie de un CDO (Chief Data/ Digitization Officer) care să aplice analiticele necesare pentru a transforma datele într-un flux dinamic de inteligență care se va integra cu alte fluxuri și procese într-o lume tot mai guvernată de informații. >> Citeste
Compania Saptamanii
Xerox aniversează 18 ani de prezență pe piața din România
xerox_5.jpg
Xerox, lider global pe piața serviciilor de management al documentelor şi de gestionare a proceselor de business, aniversează 18 ani de când oferă soluții complete pentru optimizarea fluxului de lucru cu documentele companiilor de toate dimensiunile și clienților individuali din România.
“Noi, la Xerox, am anticipat în permanenţă evoluţia pieţei şi nevoile clienţilor noştri, prin urmare suntem prima companie din ţară care, la sfârşitul anilor ‘90, am venit cu servicii privind managementul documentelor și al proceselor de business”, a spus Gabriel Pantelimon, General Manager, Xerox România. >> Citeste

Interviu
Aurel Băloi, Director General, Intergraph Computer Services: ”Lumea Geospațială 13”
Baloi_Aurel.jpg
Aurel Băloi, Director General, Intergraph Computer Services, a avut amabilitatea să ne vorbească despre cea de a 13-a ediție a evenimentului “Lumea Geospațială” și despre stadiul pieței românești și provocările momentului în domeniul sistemelor informatice geospațiale (GIS). >> Citeste
Eveniment
Cea de-a treia ediție SmartWeb Conference are loc pe 21 și 22 septembrie
smartweb2015.jpg
Anul acesta, SmartWeb Conference revine pe 21-22 Septembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cu doua zile pline de informatii, noi idei si sfaturi practice despre CSS, Responsive Web Design, HTML5 & CSS3 si Java Script. >> Citeste

Vizitatori
counter

Powered by  Bitdefender